Skip to main content

Gedegen HR adviseur in Veendam? Appareant helpt u graag.

HR adviseur in Veendam? Uw flexibele partner

HR adviseur Veendam

Bent u op zoek naar een partner in uw regio, die u op flexibele wijze kan helpen met uw personeelszaken? Een gedegen HR adviseur in Veendam die zich focust op de mensen binnen uw bedrijf, maar ook op resultaat? Appareant specialiseert zich in nuchter en no-nonsense personeelsadvies, met als belangrijkste aandachtsgebied techniek en industrie. Onze passie voor het Noorden vertaalt zich door in een enthousiaste en originele aanpak. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 • Allround HR adviseur in Veendam en omstreken
 • Projectmatig of op urenbasis
 • Resultaatgericht én oog voor de mens
 • Jarenlange ervaring in uiteenlopende organisaties
 • Specialisatie in techniek en industrie
 • Passie voor het Noorden

Een onderscheidende HR strategie

Zonder een sterke HR strategie is een bedrijf eigenlijk maar een lege huls. Gaat u ook voor een duurzaam personeelsbeleid, gestoeld op kernwaarden die uw bedrijf perfect vertegenwoordigen? Onze HR adviseur in Veendam kan zich ook richten op de formulering van een HR strategie waarmee u zich als bedrijf echt onderscheidt. Bij stakeholders, maar ook bij potentiële werknemers! Met een unieke HR strategie gunt u uw personeelsbeleid de aandacht die het verdient en legt u de basis voor de toekomst.

 • presenteert u zich als interessante werkgever
 • zorgt u voor het juiste personeel op de juiste tijd op de juiste plaats
 • stimuleert en monitort u de ontwikkeling van uw medewerkers
 • bouwt u aan een bedrijfscultuur die motiveert en groei stimuleert.

Interim HR

Nog geen eigen HR afdeling, maar wel behoefte aan een HR adviseur? Ook bij interim HR klussen in Veendam staat Appareant voor u klaar. We kunnen verschillende onderdelen van uw personeelsmanagement voor u oppakken, zowel op projectbasis als op urenbasis. Flexibiliteit staat voorop: we sluiten graag aan bij wat het beste voor uw organisatie werkt! Bij interim HR kunt u onder meer denken aan:

 • Werving en selectie
 • Verzuimmanagement
 • Personeelsontwikkeling
 • Strategisch HRM

Recruitment

Effectief een organisatie runnen draait om de juiste mensen beschikbaar hebben op de juiste plaats. Onze HR adviseur kan zich er daarom ook op richten om in Veendam de juiste mensen voor u aan te nemen. Met onze kennis in de techniek en industrie weten we wat voor personeel u nodig heeft. En werving en selectie omvat bij ons meer dan een advertentie plaatsen: als u wil, kunnen we ook de sollicitatiegesprekken en onderhandelingen voor onze rekening nemen. Compleet recruitment, gericht op de lokale markt en met kennis van uw branche.

Personeelsmanagement en training

De ontwikkeling van uw personeel is van onschatbare waarde. Ook in de industrie en techniek is het belangrijk dat mensen zich als individu en als team blijven doorontwikkelen. Effectief leiderschap zorgt er daarnaast voor dat alle neuzen dezelfde kant op blijven staan en dat er als team samengewerkt wordt aan gemeenschappelijke doelen. Appareant helpt u graag de juiste trainingen te verzorgen voor alle lagen van uw personeelsbestand.

Leiderschapstrainingen

Appareant is gespecialiseerd in het verzorgen van praktische leiderschapstrainingen, onder meer met gebruik van de DISC factor analyse. We zorgen dat leiders binnen uw organisatie met vertrouwen en gemak de lijnen uit kunnen zetten, teamleden blijven motiveren en daarbij de kernwaarden van uw organisatie voorop stellen. Dit alles onder het motto: ‘Mensen doen de juiste dingen, goed en met plezier’.

Teamtrainingen

Teamwork betekent verschillen herkennen, waarderen én effectief inzetten. Dit is dan ook exact waar onze teamtrainingen zich op richten: de onderlinge sfeer, begrip voor elkaar en leren ván elkaar. Een verhoogde team spirit kan leiden tot meer werkplezier en een verbeterde samenwerking. Kiest u voor teamtrainingen van Appareant, dan kiest u voor praktijkgerichte trainingen met gerichte opdrachten die aansluiten bij de werksituatie.

Meer weten?

Bent u benieuwd geworden wat wij als HR adviseur voor u kunnen betekenen in Veendam? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. We plannen graag een afspraak met u in! In een vrijblijvend gesprek nemen we de huidige situatie met u door, en vertellen we u meer over de mogelijkheden die Appareant biedt.

Cookies

Voor een goed werkende pagina dient u de cookies te accepteren.